Agenda

Benchmark Meeting Inbound & Content Marketing

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die zich op strategisch niveau willen verdiepen in inbound marketing en de hieraan gerelateerde content marketing.

Benchmark Meeting Procurement

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de inkoop van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Finance

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de financiële bedrijfsvoering van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Inspireren & Laten Uitblinken

Deze Benchmark Meeting is uitsluitend bedoeld voor CEO's die hun managementteam willen inspireren en laten uitblinken en hun ervaringen en ideeën op dit gebied willen uitwisselen met andere CEO's.

Benchmark Meeting Marketing

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de marketing van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Chief Executives

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de hoogst verantwoordelijke directeur van de deelnemende onderneming of werkmaatschappij en dus alleen toegankelijk voor de (algemeen) directeuren en ...

Benchmark Meeting Thema: Supply Chain

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de supply chain van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Operations

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de operations, het voortbrengings- en dienstverleningsproces van ...

Benchmark Meeting Sales

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Compliance

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor compliance in de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Executive Owners

Deze Benchmark Meeting is uitsluitend toegankelijk voor de Directeur Grootaandeelhouders in het netwerk. De typische strategische vraagstukken waar een DGA vroeger of later mee te maken krijgt, worden hier besproken.

Benchmark Meeting HRM

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor het human resource management van de deelnemende onderneming.