Agenda

Benchmark Meeting Marketing

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de marketing van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Operations

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de operations, het voortbrengings- en dienstverleningsproces van ...

Benchmark Meeting Chief Executives

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de hoogst verantwoordelijke directeur van de deelnemende onderneming of werkmaatschappij en dus alleen toegankelijk voor de (algemeen) directeuren en ...

Benchmark Meeting Procurement

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de inkoop van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting HRM

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor het human resource management van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Sales

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Finance

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de financiële bedrijfsvoering van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Executive Owners

Deze Benchmark Meeting is uitsluitend toegankelijk voor de Directeur Grootaandeelhouders in het netwerk. De typische strategische vraagstukken waar een DGA vroeger of later mee te maken krijgt, worden hier besproken.

Benchmark Meeting Sustainability

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Benchmark Meeting Inspireren & Uitblinken

Deze Benchmark Meeting is uitsluitend bedoeld voor CEO's die op strategisch niveau geïnformeerd willen worden over dit onderwerp.

Benchmark Meeting Cyber Security

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau geïnformeerd willen worden over de laatste ontwikkelingen in de markt.

Benchmark Meeting Inbound & Content Marketing

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau willen verdiepen in deze specifieke materie.