“Onderscheiden is de beste willen zijn"

Slider

Benchmark Meeting Operations

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor het voortbrengingsproces.

Benchmark Meeting Chief Executives

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de hoogst verantwoordelijke directeur (CEO, AD, MD of DGA) van de deelnemende onderneming of werkmaatschappij.

Benchmark Meeting Inspireren & Uitblinken

Deze Benchmark Meeting is uitsluitend bedoeld voor CEO's die hun managementteam willen inspireren en laten uitblinken. Zij krijgen de kans hun ervaringen en ideeën op dit gebied uit te wisselen met andere CEO's.

Benchmark Meeting Holacratische Aansturing

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directieteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de holacratische aansturing van een (internationale) onderneming.

Benchmark Meeting Sales

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting ICT met als thema 'Cyber Security'

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor ICT in de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Marketing

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor Marketing.

Benchmark Meeting Innovation

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor innovatie.

Benchmark Meeting QHSE

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor QHSE.

Benchmark Meeting "De kracht van vrouwelijk leiderschap"

Wat kunnen topvrouwen van elkaar leren en hoe zet je je vrouwelijk leiderschap optimaal in? Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor vrouwelijke leden van het directie- of managementteam.

Benchmark Meeting Procurement

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam (eindverantwoordelijke manager) die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de inkoop van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting "Het managen van snelle groei"

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die zowel continuïteit als winstgevendheid willen borgen binnen een snel groeiende onderneming.

Benchmark Meeting Executive Owners

Deze Benchmark Meeting is uitsluitend toegankelijk voor de Directeur Grootaandeelhouders in het netwerk. Tijdens deze Table bespreken zij dan ook de typische strategische vraagstukken waar een DGA vroeger of later mee te maken krijgt.

Benchmark Meeting HRM

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor het human resource management van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Inspireren & Uitblinken

Deze Benchmark Meeting is uitsluitend bedoeld voor CEO's die hun managementteam willen inspireren en laten uitblinken. Zij krijgen de kans hun ervaringen en ideeën op dit gebied uit te wisselen met andere CEO's.

Benchmark Meeting Finance

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor onder andere de financiële aspecten van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Sales & Operations

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor onder andere Sales en Operations van de deelnemende onderneming.