“Onderscheiden is de beste willen zijn"

Slider

Benchmark Meeting Compliance

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor compliance in de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting HRM

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor het human resource management van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Blockchain for Procurement

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam (eindverantwoordelijke manager) die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de inkoop van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Operations

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor het voortbrengingsproces.

Benchmark Meeting Chief Executives

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de hoogst verantwoordelijke directeur (CEO, AD, MD of DGA) van de deelnemende onderneming of werkmaatschappij.

Benchmark Meeting Inspireren & Uitblinken

Deze Benchmark Meeting is uitsluitend bedoeld voor CEO's die hun managementteam willen inspireren en laten uitblinken. Zij krijgen de kans hun ervaringen en ideeën op dit gebied uit te wisselen met andere CEO's.

Benchmark Meeting Holacratische Aansturing

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directieteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de holacratische aansturing van een (internationale) onderneming.

Benchmark Meeting Sales

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting ICT met als thema 'Cyber Security'

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor ICT in de deelnemende onderneming.

Benchmark Meeting Marketing

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor Marketing.

Benchmark Meeting Innovation

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor innovatie.

Benchmark Meeting QHSE

Deze Benchmark Meeting is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor QHSE.