Agenda

Castle Session Blockchain

Deze Castle Session is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die zich op strategisch niveau meer willen verdiepen in deze materie.

Round Table Marketing

Deze Round Table is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de marketing van de deelnemende onderneming.

Round Table Operations

Deze Round Table is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de operations, het voortbrengings- en dienstverleningsproces van ...

Round Table Chief Executives

Deze Round Table is bedoeld voor de hoogst verantwoordelijke directeur van de deelnemende onderneming of werkmaatschappij en dus alleen toegankelijk voor de (algemeen) directeuren en ...

Round Table Procurement

Deze Round Table is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de inkoop van de deelnemende onderneming.

Round Table HRM

Deze Round Table is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor het human resource management van de deelnemende onderneming.

Round Table Sales

Deze Round Table is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de deelnemende onderneming.

Round Table Finance

Deze Round Table is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor de financiële bedrijfsvoering van de deelnemende onderneming.

Round Table Executive Owners

Deze Round Table is uitsluitend toegankelijk voor de Directeur Grootaandeelhouders in het netwerk. De typische strategische vraagstukken waar een DGA vroeger of later mee te maken krijgt, worden hier besproken.

Castle Session Sustainability

Deze Castle Session is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Castle Session Cyber Security

Deze Castle Session is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau geïnformeerd willen worden over de laatste ontwikkelingen in de markt.

Castle Session Marketing

Deze Castle Session is bedoeld voor de leden van het directie- of managementteam die op strategisch niveau willen verdiepen in deze specifieke materie.