Business Toolbox

“Praktische hulpmiddelen die leiden tot onderscheidend ondernemerschap ”

Business Toolbox

“Praktische hulpmiddelen die leiden tot onderscheidend ondernemerschap ”

next arrow
previous arrow

Best Practices Toolbox

De Best Practices Toolbox bevat praktische handvatten voor het realiseren van de continue verbetering in de dagelijkse activiteiten. De toolbox bevat onder meer strategische vragensets en overwegingen uit de unieke Business Qualification Standard®, best practices, managementmodellen en methodieken op alle beleidsaspecten.

De toolbox wordt continue verrijkt en aangescherpt op basis van actualiteit en best practices van deelnemende bedrijven en experts. Voorwaarde voor opname van de verschillende middelen in de Best Practices Toolbox is dat deze zich hebben bewezen in de praktijk. Hierdoor is het voor deelnemers mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen bij bedrijven, die een bepaalde tool ontdekt of succesvol toegepast hebben.

Deelnemers creëren een voorsprong doordat zij niet zelf het wiel meer hoeven uit te vinden of in dezelfde valkuilen terecht komen. Door te leren van pragmatische praktijkvoorbeelden zijn deelnemers in staat om direct de juiste stappen te zetten en om verbeterprocessen versneld te realiseren.

Lees verder:

EFBQ

De business benchmark inspireert om individueel en als team uit te blinken.
Lees meer

Dé benchmark

Business kwalificatie betekent de juiste dingen doen met focus op waarde creatie voor de organisatie. Lees meer

Quickscan

Ontwikkelt en borgt u uw onderscheidend ondernemerschap voldoende? Neem contact op of vul de quickscan in.