Kasteel

"Inspireren om uit te blinken"

Kasteel

"Inspireren om uit te blinken"

next arrow
previous arrow

De EFBQ Expert Community

Om continue te vernieuwen qua kennis en ervaring maakt de EFBQ gebruik van een flexibele schil van experts in verschillende vakgebieden en branches. Voor de EFBQ deelnemers brengt dit verfrissende inzichten en ideeën tijdens onder andere de Business Benchmark Meetings. Deze Expert Community bestaat uit directie- en mt-leden van bedrijven die geen deel uitmaken van de EFBQ Benchmark Group, maar die wel kennis en ervaring willen en kunnen uitwisselen met EFBQ deelnemers of andere leden van de Expert Community.

Een directeur of manager wordt op persoonlijke titel lid van de Expert Community en moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Een lid van de Expert Community mag bijvoorbeeld geen bedrijf vertegenwoordigen dat concurrent of belangrijke klant of leverancier is van een EFBQ deelnemer. Bovendien mag de expert geen strategisch consultancybureau vertegenwoordigen of zelfstandig werkzaam zijn als strategisch consultant. En uiteraard moet de expert bereid zijn een wederzijdse geheimhoudingsverklaring te ondertekenen en de vertrouwelijkheid van de bijeenkomsten en overige contacten te respecteren. Het belangrijkste is dat een lid van de Expert Community er plezier aan beleeft om op strategisch niveau hun kennis, best practices en strategische vraagstukken met anderen te delen.

De leden van de Expert Community nemen geregeld deel aan Business Benchmark Meetings, maar staan ook open voor specifieke strategische vraagstukken. Zij kunnen als mentor of sparringpartner veel voor een bedrijf betekenen.

Wilt u meer weten over deelname aan de EFBQ Expert Community? Of heeft u een vraagstuk wat u graag wilt bespreken met een expert binnen dat betreffende vakgebied? Neem contact op met het EFBQ Business Benchmark Centre via 030 – 69 85 500 of secretariaat@efbq.nl.

Contactgegevens worden niet zonder nadrukkelijke toestemming doorgegeven aan deelnemers of andere experts.

Lees verder:

EFBQ

De business benchmark inspireert om individueel en als team uit te blinken.
Lees meer

Dé benchmark

Business kwalificatie betekent de juiste dingen doen met focus op waarde creatie voor de organisatie. Lees meer

Quickscan

Ontwikkelt en borgt u uw onderscheidend ondernemerschap voldoende? Neem contact op of vul de quickscan in.