Reviews

“Worden alle management kwaliteiten benut?”

Reviews

“Worden alle management kwaliteiten benut?”

next arrow
previous arrow

EFBQ Leadership Development Programma®

De snelle veranderingen in maatschappij en technologie maken dat bedrijven hun strategie voortdurend moeten toetsen en bijstellen. Een struikelblok daarbij is dat de strategie vaak wel klaar is voor de toekomst, maar de medewerkers nog niet. De EFBQ brengt daar positieve verandering in met het Leadership Development Programma. Dit opleidingsprogramma is erop gericht om medewerkers, die nog niet deelnemen in het Managementteam, te trainen hun leiderschap te ontwikkelen en op strategisch niveau te laten meedenken en meepraten in hun organisatie.

Het Leadership Development Programma is een doorlopend ontwikkelingstraject op het uitwisselen van kennis en ervaring voor een stuk persoonlijke groei en ontwikkeling. Medewerkers, managers of leidinggevenden die de drive hebben om snel te willen groeien binnen uw onderneming, de potentie hebben om als senior door te groeien, een andere manier van leidinggeven laten zien en de engagement tonen om bij uw organisatie te blijven zijn uitermate geschikt om aan te melden voor dit traject.

De bijeenkomsten zijn thematisch ingericht op actualiteit. Op ieder gewenst moment kan ingestapt worden in het programma. Voor de verschillende bijeenkomsten wordt rekening gehouden met het ervaringsniveau van de aanwezigen om aan de ontwikkelingsbehoefte te voldoen.

Vanuit De Business Benchmark Group en de EFBQ Expert Community zullen ervaringsdeskundigen hun kennis delen met de deelnemers aan het Leadership Development Programma. Zij stellen hun netwerk open en fungeren als sparringpartner en/of mentor.

Wilt u meer weten over het EFBQ Leadership Development Programma? Neem contact op met het EFBQ Business Benchmark Centre via 030 – 69 85 500 of secretariaat@efbq.nl.

Lees verder:

EFBQ

De business benchmark inspireert om individueel en als team uit te blinken.
Lees meer

Dé benchmark

Business kwalificatie betekent de juiste dingen doen met focus op waarde creatie voor de organisatie. Lees meer

Quickscan

Ontwikkelt en borgt u uw onderscheidend ondernemerschap voldoende? Neem contact op of vul de quickscan in.